دکتر فرشته جلالپور / کاشت مو / کاشت ابرو در چه مراحلی انجام می شود
مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه

کاشت ابرو در چه مراحلی انجام می شود

کاشت ابرو نوعی از عمل های جراحی زیبایی است که باعث بهبود ظاهر و زیبایی صورت افراد می شود. روش کاشت ابرو یک روش دائمی است و ماندگاری کاشت ابرو باعث می شود که دیگر نگران فرم ابروهایتان نباشید. اما برای متقاضیان این عمل زیبایی سوالاتی درباره نحوه کاشت ابرو و مراحل کاشت ابرو ایجاد می شود. در این مقاله از سایت دکتر جلال پور به توضیحات بیشتری درباره مراحل کاشت ابرو و نحوه انجام آن پرداخته ایم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

بنر تماس با ما

فهرست محتوا

چه کسانی کاشت ابرو می کنند؟

کاندیدای مناسب کاشت ابرو کسانی هستند که ابروهای کم پشتی دارند و یا به دلایل مختلف دچار ریزش ابرو شده اند، کسانی که تتو ابرو کم رنگ شده دارند و یا افرادی که بنا به دلایل مختلف تمایل دارند ابروهای پرپشت تری داشته باشند. اگر شرایط پزشکی دارید که باعث ریزش مو می شود مانند تریکوتیلومانیا یا alopecia areata یا اگر آسیبی مانند سوختگی یا اسکار روی پوست شما تأثیر گذاشته است، ممکن است بخواهید کاشت ابرو را انجام دهید. امروزه کاشت ابرو علاوه بر این که در بین خانم ها رایج است در بین آقایان نیز کاشت ابرو مردانه طرفداران زیادی پیدا کرده است.

نحوه کاشت ابرو

مراحل کاشت ابرو

یکی از مهم ترین مسائلی که برای متقاضیان کاشت ابرو اهمیت دارد مراحل کاشت ابرو و نحوه انجام آن می باشد. اگر قصد انجام این جراحی را دارید و می خواهید ابروهایی زیبا و خوش فرم داشته باشید، باید کلینیک یا مرکز کاشت مو را انتخاب کنید که مجهز و دارای گواهینامه های لازم باشد. در ادامه این بخش مراحل عمل کاشت ابرو را توضیح داده ایم. برای مطالعه بیشتر درباره کاشت ابرو ترمیمی کلیک کنید.

مشاوره و برنامه ریزی

طراحی ابروها در معاینه فیزیکی مشخص می شود. در این مرحله، پزشک یک برنامه عملیاتی ایجاد می کند که ویژگی های صورت و نیازهای فردی بیمار را در نظر می گیرد. پزشک ناحیه گیرنده و موهای ناحیه اهداکننده را ارزیابی خواهد کرد.

مرحله اول کاشت ابرو

برداشت و آماده سازی گرافت

در این مرحله بعد از بی حسی در ناحیه اهدا کننده و گیرنده پزشک موهای ناحیه اهئا کننده را برداشت می کند. به طور عمومی بهترین ناحیه برای اهدای پیوند ابرو ناحیه پشت گوش یا پشت سر می باشد. البته این به میزان بلندی موهای فرد دارد. علت انتخاب موهای کاشت ابرو از ناحیه پشت سر یا پشت گوش این است که موهای این نواحی مقاومت بیشتری نسبت به دیگر نواحی در برابر ریزش مو دارند و برای کاشت ابرو گزینه مناسب تری هستند.

مرحله دوم کاشت ابرو

کاشت ابرو

در مرحله کاشت در ناحیه گیرنده که بی حس شده است فولیکول های دریافتی کاشته می شوند. قلم ایمپلنت برای کاشت فولیکول های مو با در نظر گرفتن زاویه و جهت مناسب رشد مو استفاده می شود. این مرحله باید در زاویه مناسب و در عمق مناسب کاشته شود تا همانند ابروهای طبیعی رشد کند. مدت زمان کاشت ابرو بسته به تعداد ابروها می تواند بین 2 تا 6 ساعت متغیر باشد.

مرحله سوم کاشت ابرو

ریکاوری و مراقبت بعد از کاشت ابرو

ابروهای کاشته شده روز بعد از عمل بانداژ می شود تا اطمینان حاصل شود که فولیکول های مو به درستی به بافت پوست چسبیده اند و از سایر عوارض پزشکی جلوگیری می شود. مراقبت بعد از کاشت ابرو و مواردی که باید رعایت کنید توسط پزشک متخصص به شما توضیح داده خواهد شد و برای هر عادت یا رفتاری که باید در هفته ها یا ماه های آینده رعایت کنید، برنامه ای تنظیم می شود. به طور مثال به مدت دو ماه از تابش مستقیم نور خورشید به ناحیه باید خودداری شود و در ماه اول از ایجاد خراش در این ناحیه و یا مالش بیش از حد خودداری کنید.

مرحله چهارم کاشت ابرو

رشد مجدد بعد از کاشت ابرو

روند رشد ابروهای تازه کاشته شده مانند کاشت مو است. در عرض 15 روز پس از عمل، بیمار ممکن است دچار ریزش موی شوک شود. در طول 3 ماه آینده، بیمار متوجه رشد موی قابل مشاهده خواهد شد. نتیجه نهایی 8-12 ماه پس از کاشت رشد موها قابل مشاهده است.

بنر کال تو اکشن اینستاگرام دکتر جلال پور
دکتر فرشته جلال پور

دکتر فرشته جلال پور

دکتر فرشته جلالپور متولد سال 1354 است. وی در سال 1381 از دانشگاه علوم پزشکی ایران فارغ التحصیل شد و 11 سال سابقه کار در زمینه پوست، مو و زیبایی دارد. وی توانسته است بیش از 4000 کاشت ابروی موفق و بیش از 2000 مورد تزریق چربی را در کارنامه کاری خود داشته باشد. دکتر جلالپور مطب خود در زمینه پوست، مو و زیبایی را در سال 1389 دایر کرد و آماده ارائه خدمات پوست، پو و زیبایی به شما عزیزان می باشد.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
لیفت ابرو بدون جراحی
لیفت ابرو بدون جراحی

ابرو و پیشانی، اولین نواحی هستند که علائم بالا رفتن سن را نشان می دهند. لیفت ابرو که با عنوان لیفت پیشانی شناخته می شود، با...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *