کاشت مو یک روش جراحی است که برای مبارزه با طاسی الگوی مردانه و سایر اشکال ریزش مو طراحی شده است. این فرآیند شامل برداشتن مو از ناحیه اهداکننده، موهای طرفین و پشت سر و پیوند آن به پوست سر در نواحی طاس بیمار است. دو نوع روش متداول کاشت مو وجود دارد. کاشت مو به روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) و انتقال واحد فولیکولی (FUT). هر دو جراحیهای ظریفی هستند که برای انجام آن نیاز به بهترین دکتر کاشت مو دارد. کاشت مو کمترین جای زخم را به جای می گذارد. و در بین مردان و زنانی که از ریزش مو رنج می برند بسیار محبوب است.
فهرست محتوا
کاشت مو به روش fue چیست؟
تکنیک FUE همچنین اساس تمام تکنیک های مورد استفاده در عمل کاشت مو را تشکیل می دهد. هنگامی که می گوییم کاشت مو، از نظر فنی از کاشت مو FUE صحبت می کنیم. به عبارت دیگر منظور ما این است که فولیکول های مو یکی یکی گرفته می شود و یکی یکی به ناحیه ای که ریزش مو در آن اتفاق می افتد پیوند می زنند. در تمامی تکنیک های کاشت مو، فولیکول های مو یکی یکی از ناحیه اهداکننده به همین ترتیب برداشته می شود و یکی یکی به ناحیه گیرنده پیوند می شود.
اهمیت کاشت مو به روش FUE این است که چگونه واحدهای فولیکولی به دست می آیند. ابزار اصلی جراحان FUE به عنوان میکرو پانچ، تیغه جراحی دایرهای که قطر آن از 0.7 تا 1.25 میلیمتر متغیر است، نامیده میشود. میکرو پانچ واحدهای فولیکولی را قادر می سازد تا به طور جداگانه از پوست سر جدا شوند. بدون هیچ ناراحتی و بدون ایجاد اسکار خطی برای بیمار.
بنابراین مزایای زیادی از جمله تداخل زوایای فولیکولهای مو با یکدیگر، استفاده از گرافتها در قسمتهای مختلف سر با توجه به ضخامت آنها و برنامهریزی جهت رشد ریشه مو به گونهای که بهترین نتیجه زیبایی به دست آید.
کاشت مو FUE چگونه انجام می شود؟
فولیکولهای مو از پشت گردن جمعآوری میشوند، کانالهایی به ناحیه گیرنده باز میشوند و فولیکولهای مو به این کانالها پیوند زده میشوند. کاشت مو به روش FUE به سادگی از این طریق انجام می شود.
با این حال، برنامه ریزی کاشت مو به صورت فردی ایجاد شده است. بسته به نوع پوست اندازی، پهنای ناحیه ای که قرار است پیوند زده شود و ناحیه سر متفاوت است. این مهمترین عامل تعیین کننده برنامه ریزی کاشت مو است.
بسته به تعداد گرافتهایی که از ناحیه اهداکننده برداشت میشوند و تعداد کانالهایی که در ناحیه گیرنده باز میشوند، ممکن است برخی از جزئیات در طول مراحل اعمال کاشت مو FUE تغییر کند. به عنوان مثال، روند کلی در درجه اول جمع آوری گرافت ها از ناحیه اهداکننده است، اما رویکردی مانند باز کردن کانال ها ابتدا ممکن است برای کوتاه کردن مدت زمانی که فولیکول های مو در خارج از خانه سپری می کنند ترجیح داده شود.
در تکنیک FUE، پیوندهای جمعآوریشده از ناحیه اهداکننده بر اساس ضخامت و تعداد ریشههایشان قبل از کاشت گروهبندی میشوند. این مرحله مهم ترین و حساس ترین مرحله تکنیک FUE می باشد. مدت زمان باقی ماندن هر گرافت در بیرون تحت نظارت قرار می گیرد تا فولیکول های مو از بین ن روند. حساسیت هایی وجود دارد، مانند کاشت اولین فولیکول مو.
مزایای پیوند مو FUE
این روش غیر تهاجمی اسکار بر جای نمی گذارد، حساسیت را تحریک نمی کند، نیازی به مراقبت پس از عمل ندارد و می تواند ناحیه برداشت پیوند مو را بزرگتر کند. در نتیجه رشد مو منظم تر و جنبه نهایی طبیعی تر می شود.
معایب پیوند مو FUE
در مقایسه با روش کاشت مو کلاسیک FUT، روش FUE دارای مزایای بسیار بیشتری نسبت به معایب است. اگرچه جمجمه نیاز به تراشیدن دارد، و کانال های برش باید در ناحیه دریافت کننده ایجاد شود. و گران تر است.
تراشیدن موهای سر
مداخله FUE نیاز به تراشیدن کامل ناحیه ارائه و دریافت بیمار دارد.
باز کردن کانال برای پیوند
به منظور کاشت فولیکول های استخراج شده در ناحیه دریافت کننده، جراح مویرگی مجبور است کانال های پیوند را باز کند.
فیلم رضایت مراجعه کننده عزیز که کاشت مو را پیش دکتر فرشته جلالپور انجام داده است.
مراحل کاشت مو FUE
از طراحی ناحیه دریافت کننده تا مراقبت های بعد از عمل، از طریق استخراج و شمارش فولیکول ها، پیوند مو FUE از روش های متدولوژیک پیروی می کند تا بهترین نتیجه ممکن را تضمین کند و موهای کاملاً جدیدی را به بیمار ارائه دهد.
عکاسی
پیوند مو همیشه با تصاویر عکاسی شروع و به پایان می رسد. قبل، حین و بعد از عمل، عکسهایی توسط تیم پزشکی گرفته میشود که منطقهای را نیز طراحی میکنند که در آن موهای جدید رشد خواهند کرد.
علامت گذاری ناحیه موردنظر
هنگامی که ناحیه دریافت کننده طراحی شد، با محاسبه تعداد فولیکول های مورد نیاز برای پوشاندن آلوپسی جزئی یا کامل، ناحیه دهنده و دریافت کننده تقریباً تراشیده می شوند، فولیکول ها فقط در صورتی برداشت می شوند که اندازه آنها کمتر از 1 میلی متر باشد. تراشیدن کامل مو توصیه می شود و معمولا انجام می شود.
استخراج FUE از منطقه دهنده
پس از انجام بی حسی موضعی، استخراج واحد فولیکول می تواند شروع شود. این گرافتها که معمولاً بین 1 تا 4 ریشه دارند، با یک سوزن پانچ که قطر آن با توجه به ماهیت موی بیمار بین 0.7 تا 1 میلیمتر متغیر است، از ریشه جدا میشوند. هر فولیکول با یک ریز پنجه استخراج می شود و در محلول مایع قرار می گیرد تا سرزندگی مو را در طول عمل کاشت حفظ کند.
یک مرحله بسیار حساس، زیرا فولیکول های مو به دما، نور و باکتری های خارجی بسیار حساس هستند. تعداد فولیکول های برداشت شده در یک جلسه بسیار بین 1000 تا 2000 عدد که نشان دهنده 2000 تا 6000 تار مو با توجه به تراکم ناحیه داده کننده و اندازه پوشش مورد نیاز است. تیم پزشکی دقیقاً نیازهای هر بیمار را محاسبه خواهد کرد.
آماده سازی FUE + PRP
فولیکول های استخراج شده بر اساس پروتکلی که برای موفقیت کل پروسه ضروری است، آماده و نگهداری می شوند. با انتخاب و شمارش یک به یک در زیر میکروسکوپ استریوسکوپی، فولیکولها در دمای ایدهآل حفظ میشوند و تحت درمان PRP (پلاسمای غنیشده با پلاکتها) قرار میگیرند که موفقیت بهتر پیوند و رشد مو را تضمین میکند.
این مرحله “آزمایشگاهی” بیمار را قادر می سازد تا در یک سرویس بهداشتی اختصاصی اختصاصی، با صرف یک وعده غذایی سبک، استراحت کند تا قبل از جلسه کاشت، استراحت کند و انرژی خود را به دست آورد.
کاشت گرافت ها
این بار بی حسی موضعی در ناحیه دریافت کننده اعمال می شود و کانال های میکرو برش با سوزن -1 میلی متر انجام می شود. عمق برش برابر با طول دقیق هر فولیکول است، و باید از هر گونه آسیبی با عروق عصبی زیادی که روی جمجمه وجود دارد جلوگیری شود. برشها همچنین جهت رشد هر موی بعدی را مشخص میکنند تا ظاهر طبیعی موهای بیمار را ببخشد.
سپس هر فولیکول، با توجه به زاویه و طرح مورد نظر، با یک قلم کاشت که سوزن آن نیز بر اساس هر فولیکول متفاوت است، وارد پوست مو می شود.
مراقبت های پس از عمل
در پایان جلسه، بیمار توصیه ها و مراقبت های بعد از عمل تجویز شده توسط جراح را رعایت می کند. توصیه می شود در سال اول از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. رژیم غذایی متعادل و سالم، مکملهای غذایی در صورت کمبود ویتامین یا مواد معدنی، توجه ویژه به محصولات مراقبت از موی مورد استفاده، مراقبت نرمتر از موهایتان از اولین مواردی هستند که موهای شما شایسته آن هستند.
روغنهای ضروری (اسطوخودوس فرانسوی، رزماری، مریم گلی، درخت سرو، علف لیمو) میتوانند بهترین دوستان موهای شما باشند. رقیق شده (با 3٪) در یک روغن ارگانیک که هیدراته، تغذیه و رشد فولیکول های مو را تشویق می کند. (روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن جوجوبا)
چقدر طول می کشد تا ناحیه اهدا کننده بهبود یابد؟
هنگامی که مو از پشت سر (ناحیه اهدا کننده) برداشته می شود، سپس خود به خود بهبود می یابد. روند درمان حدود 1 تا 2 هفته طول می کشد. تا زمانی که بیمار برای پیگیری در روز شماره 10 برمی گردد، آن سوراخ های کوچک قبلاً بهبود یافته اند. بهبودی ناحیه اهداکننده در زنان با مردان چگونه متفاوت است؟ از آنجایی که زنان معمولا موهای بلندتری در ناحیه اهداکننده میپوشند، بهتر میتوانند آن را پنهان کنند.
0 دیدگاه